جدید ترین مطالب
بخش بایگانی

آخرین ارسالی های انجمن

سالاد کلم آسیایی,,سالاد کلم,سالاد کلم بروکلی,سالاد کلم و انار,سالاد کلم قرمز,سالاد کلم سفید,سالاد کلم قرمز و انار,سالاد کلم و هویج,سالاد کلم بروکسل,سالاد کلم قرمز با ماست,سالاد کلم و شوید,سالاد کلم بروکلی و انار,سالاد کلم بروکلی و سیب زمینی

این دستور پخت که مخصوص کشور های آسیایی است یکی از پر طرفدار ترین سالاد های آسیایی به شمار می رود و به علت وجود کره بادام زمینی در سس این سالاد طعمی بی نظیر را تجربه خواهید کرد.

مواد اولیه :

  • شش قاشق غذاخوری سرکه
  • شش قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • پنج قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
  • سه قاشق غذاخوری سس سویا
  • سه قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • دو قاشق غذا خوری ریشه زنجبیل تازه خرد شده
  • یک و نیم قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • پنج فنجان کلم سبز نازک
  • دو فنجان کلم قرمز نازک
  • دو فلفل دلمه ای قرم ، نازک
  • دو عدد هویج
  • شش عدد پیاز سبز، خرد شده
  • نصف فنجان گشنیز تازه خرد شده

طرز تهیه :

ابتدا یک کاسه متوسط فراهم می‌کنیم و سرکه ، روغن ، کره بادام زمینی ، سس سویا ، شکر قهوه ای ، زنجبیل ، و سیر را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا تمام مواد یک دست شوند که این مواد سس سالاد را تشکیل می‌دهند.

حال برای درست کردن سالاد مواد کلم سبز ، کلم قرمز ، فلفل قرمز ، هویج ، پیاز سبز و گشنیز را مخلوط می‌کنیم و قبل از مصرف سس را به آن اضافه می‌کنیم.

شبکه اجتماعی دوست

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی