لقمههایی لذیذ و خوشمزه از كشور تركیه می باشد، كه به سادگی تهیه شده و طعم بینظیری دارد. مشكل ترین بخش این غذا، تهیه خمیر یوفكا یا فیلو می باشد كه عرضه آن در فروشگاههای مواد غذایی بزرگ در سراسر كشور كار را آسان كرده است
تخم مرغ درشت : یك عدد
جعفری تازه خرد شده : یك قاشق غذاخوری
نعناع تازه خرد شده : یك قاشق غذاخوری
شوید تازه خرد شده : یك قاشق غذاخوری
خمیر یوفكا یا فیلو : 8 تا 12 ورقه
روغن سرخ کردنی : به میزان لازم
طرز تهیه بورقی ترکی :
- تخم مرغ ، جعفری، نعنا و شوید تازه خرد شده را در کاسه ای ریخته، سپس پنیر فتا را با چنگال له كرده و به مواد اضافه کرده، با هم مخلوط می کنیم.
- از مایه پنیر و سبزیجات آماده شده، یك قاشق غذاخوری روی خمیر یوفکا یا فیلو، به فاصله یك سانتی متر از لبه خمیر ریخته، سپس دو طرف آن را جمع كرده و خمیر را لوله می کنیم. لبه خمیر را با انگشت خیس كرده و آن را می بندیم، این كار باعث میشود خمیر در روغن باز نشود.
- روغن را روی شعله متوسط داغ كرده و بسته به اندازه ظرف، بورقیها را در روغن 5 تا 6 دقیقه سرخ می کنیم تا خمیر برشته و ترد شود.
- بورقیها را با قاشق سوراخدار خارج كرده و بعد به سرعت سرو كنید. (بورقی ها را می توان بعد از خارج کردن از روغن روی صافی گذاشت تا روغنش گرفته شود.)
- همراه بورقی ترکی می توان از سالاد شیرازی و سبزی خوردن استفاده کرد که بسیار لذت بخش است.
نکته : 1 - برای تنوع میتوانید از انواع پنیر طعم دار كه در بازار موجود است استفاده كنید.
2 - اگر بورقیها را زودتر آماده كردید، آنها را تا زمان سرخ كردن زیر یك دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید.
منبع : noonoab.ir