loading...

سایت تفریحی وسرگرمی آسیافان

خیلی اوقات پیش می آید که افراد بر اثر استرس یا گرسنگی دچار ضعف شدیدی می شوند و در این مواقع سراغ اولین چیزی که می روند، خوردنی های شیرین و پرکالری است.تردیدی وجود ندارد که این خوردنی ها به سرعت قند خو

آخرین ارسال های انجمن

فواید وخواص بادام

naser بازدید : 961 یکشنبه 29 فروردین 1395 : 12:57 ب.ظ نظرات (0)

خیلی اوقات پیش می آید که افراد بر اثر استرس یا گرسنگی دچار ضعف شدیدی می شوند و در این مواقع سراغ اولین چیزی که می روند، خوردنی های شیرین و پرکالری است.

تردیدی وجود ندارد که این خوردنی ها به سرعت قند خون را بالا برده و به طور موقت احساس ضعف را از میان می برند اما در مقابل نباید از تاثیر این خوردنی ها برچاقی غافل ماند.




کارشناسان توصیه می کنندکه در این مواقع بهترین خوردنی، یک مشت بادام است. به گفته متخصصان جویدن بادام های سفت موجب خالی شدن استرس می شود و از سویی دیگر ویتامین B و منیزیم موجود در آن به مغز کمک می کند تا آرامش را در بدن برقرار کند.

باید گفت که 22 عدد بادام تنها 160 کالری دارد؛ اما کاملا احساس سیری به وجود می آورد و این در حالی است که
موجب چاقی نخواهد شد

خواص بادام

دارای روغنی مفید جهت : سرفه های عصبی ، برونشیت حاد ، حبس ادرار ، فلج کلیوی ، دردهای زایمان ، دل پیچه کودکان، مخلوط با شربت های دیگر مصرف دارد .

بادام زمینی (موم پلی) : تحقیقات و بررسی های متعدد نشان داده اند، چربی بادام زمینی و کره بادام زمینی برای انسان مفید است.

طی یک مطالعه در یکی از دانشگاه های آمریکا، اثرات رژیم غذایی حاوی بادام زمینی و کره آن در کاهش کلسترول خون، با میانگین رژیم غذایی آمریکایی ها مقایسه شد. نتایج نشان داد که خطر بیماری های قلبی با مصرف متناوب و مکرر بادام زمینی( هر بار به مقدار کم) کاهش می یابد.اثرات رژیم غذایی دارای بادام زمینی

1- کاهش کل کلسترول و LDL کلسترول ( کلسترول بد)

2- حفظ و نگهداری HDL کلسترول ( کلسترول خوب)

3- کاهش تری گلیسیرید

همچنین دارای مقدار زیادی چربی غیر اشباع است. بادام زمینی و کره آن، خواص حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات در سلامت - خوب و با صرفه ای از پروتئین هستند و بیشتر ویتامین ها و املاحی را که به سختی بدست می آیند، تامین می کنند که این ویتامین ها و املاح شامل اسید فولیک، ویتامین E ، مس، سلنیوم، منیزیم، روی و همچنین رنگدانه های گیاهی و فیبر خوراکی می باشند.

نکته: یک واحد بادام زمینی معادل 2 قاشق غذاخوری بادام زمینی است که تقریباً به اندازه انگشت شست شما است.

بادام زمینی خواص حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات در سلامت - بسیار خوبی از پتاسیم- اسید فولیک- نیاسین- اسید پانتوتنیک- فسفر- منیزیم- روی و ویتامین B1 می باشد. کره بادام زمینی خواص حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات در سلامت - ویتامین B6 - اسید فولیک- فسفر- منیزیم- روی و پتاسیم است و نیز خواص حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات در سلامت - بسیار خوب و عالی نیاسین می باشد.

وقتی توصیه می شود افراد بایستی دریافت چربی خود را بصورت متعادل تنظیم کنند به این معنا نیست که بایستی چربی را از رژیم غذایی خود حذف کنند. طبق توصیه های تغذیه ای تا 30 درصد انرژی غذا را می توان از چربی ها بدست آورد و این مقدار مناسبی است . البته نوع چربی که این 30 درصد را تشکیل می دهد، خیلی مهم است.

چربی موجود در بادام زمینی و کره آن:

- چربی غیر اشباع پلی ( چربی خوب )

- چربی اشباع ( چربی بد )

- چربی غیر اشباع مونو ( چربی خوب )

85 درصد چربی بادام زمینی، چربی غیر اشباع (خوب) است. (50 درصد چربی های غیراشباع مونو و 35 درصد چربی های غیراشباع پلی )

چربی های غیراشباع، کلسترول خون را پائین می آورند و از این طریق در سلامت قلب مؤثرند. 15 درصد چربی بادام زمینی و کره آن، چربی اشباع ( بد) است. بادام زمینی و کره آن، چربی های ترانس ندارند. چربی های اشباع و ترانس، هر دو باعث افزایش کلسترول خون میشوند. بادام زمینی و کره آن کلسترول ندارند

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • موضوعات

  • سرگرمی
  • آرایش وزیبایی
  • فرهنگ وهنر
  • آشپزی وتغذیه
  • روانشناسی
  • زندگی زناشویی
  • بازار
  • سلامت
  • کامپیوتر واینترنت
  • تصاویر
  • دنیای مد
  • آهنگ
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1600
  • کل نظرات : 504
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 2116
  • آی پی امروز : 454
  • آی پی دیروز : 416
  • بازدید امروز : 2,281
  • باردید دیروز : 1,956
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 13,354
  • بازدید ماه : 36,652
  • بازدید سال : 243,866
  • بازدید کلی : 7,323,559