close
دانلود آهنگ جدید
تفاوت میان سیب زرد وقرمز چیست؟
loading...

سایت تفریحی وسرگرمی | آسیافان

تفاوت سیب قرمز با زرد در چیست ؟  آیا سیب قرمز و سیب زرد از نظر خاصیت تفاوتی با یکدیگر دارند؟ هر کدام از رنگ ها هر از نظر بصری هم  درمانی خواص منحصر به فرد خود را دارایند.سیب سبز: رنگ آن براي افراد عصبي و ناآرام بسيار مفيد است. رنگ سبز خاصيت ضدعفوني کننده دارد و مناسب براي بيماري هاي قلبي -عروقي و بيماري هاي روده اي (يبوست)، معده (سوء هاضمه، زخم معده و ...)، کليه (سنگ کليه و ناراحتي هاي مجاري ادراري)، ريه (مشکلات تنفسي، آسم و ...) و رحم مي باشد. اين رنگ براي درمان زخم هاي عميق سوختگي هاي…

naser بازدید : 613 چهارشنبه 03 شهريور 1395 نظرات ()

تفاوت سیب قرمز با زرد در چیست ؟  آیا سیب قرمز و سیب زرد از نظر خاصیت تفاوتی با یکدیگر دارند؟ هر کدام از رنگ ها هر از نظر بصری هم  درمانی خواص منحصر به فرد خود را دارایند.


سیب سبز: رنگ آن براي افراد عصبي و ناآرام بسيار مفيد است. رنگ سبز خاصيت ضدعفوني کننده دارد و مناسب براي بيماري هاي قلبي -عروقي و بيماري هاي روده اي (يبوست)، معده (سوء هاضمه، زخم معده و ...)، کليه (سنگ کليه و ناراحتي هاي مجاري ادراري)، ريه (مشکلات تنفسي، آسم و ...) و رحم مي باشد. اين رنگ براي درمان زخم هاي عميق سوختگي هاي شديد نيز مؤثر است. اين خواص در ميوه ها و سبزيجاتي که سبز رنگ هستند، به وفور يافت مي شود. تحقيقات نشان داده ميوه ها و سبزيجات سبز رنگ خاصيت ضدعفوني کنندگي دارند و در هضم غذا و جذب آن مؤثرند. ميوه ها و سبزيجات سبز رنگ براي افرادي که از بيماري هاي عصبي رنج مي برند، توصيه شده است.  همچنين در درمان زخم هاي عميق و سوختگي ها و بيماري هاي ريوي و کليوي بسيار مؤثر است و در بهبود بيماري هاي قلبي مصرف فراوان دارد.
رنگ قرمز : رنگي است محرک و اشتهاآور، رنگي پرانرژي که همين خصوصيات در مواد غذايي قرمز رنگ هم ديده مي شود. معمولاً ما براي خوردن خوراکي هايي با رنگ قرمز بسيار راغب هستيم. اين رنگ و در واقع ميوه ها و سبزيجات قرمز رنگ علاوه بر اين که افزايش دهنده اشتها هستند، براي افراد کم خون و افرادي که کمبود آهن دارند، بسيار مناسب است. همچنين در درمان عفونت ها و سوختگي هاي شديد بسيار مؤثر است و معمولاً اين گونه ميوه ها و سبزيجات در درمان بيماري هاي ريوي، مشکلات روده (يبوست) و رحم به کار برده مي شود. مواد غذايي قرمز رنگ بسيار پرانرژي بوده و در تقويت قلب و افزايش فشار خون و غلظت خون بسيار مفيد و تقويت کننده روده و کبد است.
رنگ زرد : رنگي شادي آفرين، درخشان، زنده و محرک. سبزيجات و ميوه هاي زردرنگ معمولاً اشتهاآور و در عين حال مناسب براي هضم غذا مي باشند. ميوه جات و سبزي هاي زردرنگ تصفيه کننده کبد و روده ها و کليه هاست. اين مواد غذايي در درمان بيماري معده (ورم معده)، کيسه صفرا، يبوست، فشار خون و همين طور مشکلات ريوي مناسب هستند و در تقويت غدد لنفاوي قلب مؤثرند و بسيار انرژي زا مي باشند و محرک اعصاب امیدواریم این مطلب به شما کمک کرده باشد

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1595
  • کل نظرات : 497
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 1818
  • آی پی امروز : 96
  • آی پی دیروز : 109
  • بازدید امروز : 601
  • باردید دیروز : 438
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 12,871
  • بازدید ماه : 21,817
  • بازدید سال : 21,817
  • بازدید کلی : 5,333,618
  • کدهای اختصاصی